Yrjö asui kuollessaan Toijalassa, Voitto Tampereella, Valma Tampereella ja Reino oli jäänyt eläkkeelle Parkanosta vuotta ennen kuolemaansa.

Sukupuu/ Anja Lyden-Sauri 2013

Sisarukset sukuhaaroittain (päivitetty heinäkuussa 2022)

Vuonna 2022 päivitettyjen jälkeläistaulujen pohjalta on laadittu sukupuutiedosto sukuhaaroittain. Selkeyden vuoksi näissä sukupuissa eivät puolisot näy eikä näissä tiedostoissa ole myöskään syntymä- eikä kuolinaikoja näkyvillä. Sukupuut voidaan näin esittää salaamattomalla kotisivujen sivulla helposti avattavina tiedostoina. Tarkemmat myös puolisot sisältävät jälkeläistaulut löytyvät Suvun historiaa sivuilta salasanalla suojattuina.

Sukupuu-muoto on selkeä tapa esittää sukupolvet havainnollisella tavalla. Näiden sukupuutiedostojen rakentamisesta on vastannut Olli Sauri. Ollin esitys Hausjärven sukukokouksessa 2022 on katsottavissa TÄSTÄ.

Sisarukset sukuhaaroittain on excel-tiedosto. Se sisältää Oton ja Aleksandran lapset ja heistä avautuvat sukuhaarat sukupuurakenteena vuoden 2023 tiedoin. Sukupuutiedosto avautuu TÄSTÄ LINKISTÄ.

Hanna Linna-Varis kertoi kokemuksiaan geneettisestä sukututkimuksesta Hausjärven 2022 sukukokouksessa. Hannan esitysaineisto on ladattavissa TÄMÄN LINKIN kautta.