Tervehdys sukuseuran jäsenet!                                   Jäsenkirje 1/2021 25.11.2021

 Sukuseuran hallitus kokoontui Teamsin välityksellä 30.10.2021. Koronapandemian aikana on pidetty lisäksi sähköpostikokouksia. Viimeisimmästä ei-etäkokouksesta on aikaa jo runsaat kaksi vuotta. Nyt kuitenkin toivomme, että kesäkuussa 2022 pääsemme järjestämään seuraavan sukukokouksen. Tästä päätimme lokakuun lopussa.

Sukukokous 11.6.2022

Sukukokous päätettiin pitää lauantaina 11.6.2022 Hausjärvellä Lepolan talossa. Ohjelmaan on kaavailtu perinteiseen tapaan sukumme historiaa, serkusten henkilöhistoriaa, vapaata yhdessäoloa sekä tutustumista toisiimme ja lähiympäristöön, lounasta ja kahvia unohtamatta. Yritämme saada myös ulkopuolisen puhujan kertomaan joko alueen historiasta tai geneettisen sukututkimuksen aihepiiristä. Ehdotukset sukukokouksen aiheista ja sisällöstä ovat tervetulleita!

Varsinainen sukukokouskutsu lähetetään keväällä, jolloin myös ohjelma tarkentuu. Toivottavasti tapaamme kesällä suurella joukolla!

Suku- ja yhteystietojen päivitys

Sukupuun ja jäsenrekisterin päivitystä varten keräämme tiedot viime sukukokouksen (v. 2019) jälkeen syntyneistä lapsista, solmituista avioliitoista sekä pois nukkuneista suvun jäsenistä. Lisäksi päivitetään jäsenten yhteystiedot (sähköposti ja postiosoite).

Kukin hallituksen jäsen kokoaa nämä tiedot omasta sukuhaarastaan. Yhteystietojen päivitykset lähetetään sihteeri Heli Hyttiselle (heli.m.hyttinen@gmail.com) ja sukupuuta koskevat tiedot Olli Saurille (olli.sauri@gmail.com) viimeistään maaliskuussa 2022. Päivityksiä voi ilmoittaa myös suoraan Helille ja Ollille koska tahansa kesken kauden, kuten muutamat ovat tehneetkin.

Kauden 2020-2022 jäsenmaksut

Jäsenmaksuja voi edelleen maksaa sukuseuran tilille FI18 4762 1020 0399 94. Jäsenmaksumuistutus on lähetetty 17.11.2021 niille jäsenille, joiden jäsenmaksu oli maksamatta marraskuun alussa. Kiitokset kaikille jäsenmaksun nyt ja aiemmin maksaneille!

Jäsenmaksu on 30 € kuluvalta kolmivuotiskaudelta. Maksaessasi merkitse viestikenttään niiden henkilöiden nimet, joita jäsenmaksu koskee.

Kotisivujen uudistaminen

Mahdollisen sukukirjan laatimista pohtiva työryhmä (Hanna Linna-Varis, Markku Sauri, Eeva Sauri ja Heli Hyttinen) pitää tarpeellisena sukuseuran kotisivujen uudistamista nykyaikaisemmiksi ja selkeämmiksi. Tavoitteena olisi perustaa kokonaan uudet kotisivut.

Uusien sivujen perustaminen voisi sopia vaikkapa jollekin näppärälle nuorelle, tietysti yhteistyössä hallituksen kanssa. Ilmianna siis itsesi tai vaikka lapsesi, mikäli voisit tällaisessa tehtävässä auttaa.

Hyvää joulun odotusta ja onnekasta vuotta 2022!

Sukuseura Saarinen-Sauri

Hallituksen puolesta

Hanna Linna-Varis                           Heli Hyttinen

Puheenjohtaja                                 Sihteeri

hanna.linna-varis@porvoo.fi                              heli.m.hyttinen@gmail.com

040 5290278                                                          050 3494097