Facebook-keskusteluryhmä

Jos Sinulla on jo Facebook-tili, voit siirtyä suoraan keskusteluryhmään:

https://www.face book.com/groups/1512189222376235/

Ohjeet

Sukuseuralle on perustettu oma keskusteluryhmä Facebookiin. Sen tarkoituksena on lisätä suvun jäsenten yhteydenpitoa ja mielipiteiden vaihtoa sukua ja sukuseuraa koskevista asioista. Keskusteluryhmässä voit välittää tietoa oman elämän ja perheen tapahtumista sukulaisille ja seurata sukulaisten päivityksiä keskusteluryhmässä. Ryhmä antaa mahdollisuuden tutustua sukulaisiin ja ottaa heihin helposti yhteyttä.

Ryhmä on suljettu, joka tarkoittaa, että vain ryhmän jäsenet voivat käydä siellä keskustelua ja kirjoittaa päivityksiä. Tieto ryhmän olemassaolosta on julkinen, mutta vain ryhmään hyväksytyt sukulaiset näkevät ryhmässä käytävän keskustelun. Keskustelu käydään siis sukulaisten omassa piirissä.

Facebook-ryhmän administraattorina (ylläpidon vastuuhenkilönä) toimii hallituksen jäsen Maija-Riitta Laaksonen (laaksonenmr@gmail.com). Maija-Riittaan voi olla yhteydessä, mikäli Sinulla on kysyttävää asiasta. 

Miten pääsen mukaan?
1. Kirjaudu Facebookiin www.facebook.com. Ellei Sinulla facebook-tiliä, rekisteröidy avautuvalla sivulle.
2. Kirjoita avautuvaan pääsivun hakukenttään "sukuseura saarinen-sauri" ja klikkaa hakumerkkiä (suurennuslasi).
3. Klikkaa liity ryhmään linkkiä. Tämä välittää pyynnön Maija-Riitalle, joka varmistaa, että olet sukulainen ja hyväksyy liittymisesi.
4. Saat ilmoituksen ryhmään hyväksymisestä, jonka jälkeen voit seurata ryhmässä käytävää keskustelua ja osallistua itse keskusteluun.

Fb-keskusteluryhmän suora internet-osoite on https://www.facebook.com/groups/1512189222376235/

Kun olet liittynyt keskusteluryhmään, toivomme Sinun kirjoittavan pienen tervehdysviestin ja kertovan siinä, kuka olet ja mihin sukuhaaraan kuulut. Esittele myös itsesi muutamalla sanalla. Siitä se keskustelu käynnistyykin kuin itsestään!

Työnjako kotisivujen ja facebook-ryhmän välillä
Kotisivu www.sukusaarinensauri.net on sukuseuran virallinen informaatio- ja viestintäkanava. Sieltä löytyvät vastakin kaikki sukuseuraa koskevat tiedot, uutiset, tiedotteet, arkistot, valokuvat ja palautelomake. Facebook-keskusteluryhmä tuo tähän lisänä vapaamuotoisen keskustelumahdollisuuden ja kuulumisten vaihdon sukulaisten kesken. Hallitus osaltaa osallistuu keskusteluun ja reagoi mahdollisuuksien mukaan ajatuksiin ja ideoihin, joita keskusteluryhmässä esimerkiksi sukuseuran toiminnan kehittämiseksi on tuotu esiin.