Saarinen-Sauri sukuseura

Hallitus                                                                                                 19.2.2016

Jäsenkirje 1/2016                                                          

Kokouskutsu ja ilmoittautumisohje sukukokoukseen 11.-12.6.2016
Hotelli Petäys Resortiin Hattulaan.
 

 

KUTSU SUKUKOKOUKSEEN                                         

Hyvät sukuseuran jäsenet, hyvät sukulaiset

Kuten edellisessä jäsenkirjeessä marraskuussa 2015 kerroimme, sukuseura kokoontuu seuraavaan sukukokoukseen 11.-12.6.2016 Hattulaan, Hotelli Petäys Resortiin.

Tämän jäsenkirjeen liitteenä on jaettu sukukokouksen alustava ohjelma. Kokous alkaa lauantaina 11.6. klo 12.00 lounaalla, jota ennen klo 11.00 alkaen ilmoittaudutaan saapuneeksi ja kirjaudutaan hotelliin. Kokous päättyy sunnuntaina 12.6.2016 klo 12.00.

1. Ilmoittaudu 6.4.2016 mennessä

Sukukokoukseen tulee ilmoittautua viimeistään 6.4.2016 maksamalla sukuseuran tilille osallistumismaksu.  Osallistumismaksulla katamme ohjelman mukaiset tilavuokrat, kokousvälineet ja kaikki ateriat (kokouspaketti).  Majoitusmaksun jokainen osallistuja maksaa itse kokoukseen saapuessaan suoraan hotellille.

Joudumme pyytämään ilmoittautumiset näin aikaisin, koska huone-, ateria- ja tilavarausten vuoksi hotelli edellyttää sukuseuralta ilmoitusta osallistujien määrästä viimeistään 10.4. Tämän päivämäärän jälkeen hotelli vapauttaa varauskiintiöstämme mahdolliset vapaaksi jäävät tilat myyntiin ja veloittaa sukuseuralta mahdolliset 10.4. jälkeen tulevat peruutukset peruutusehtojen mukaisesti.

Ilmoittautumista varten liitteenä on tilisiirtolomake, jonka pyydämme täyttämään huolellisesti ja laskemaan henkilömäärän mukaisesti osallistumismaksujen yhteismäärän, joka merkitään maksettavaksi summaksi.  Viestikenttään tulee merkitä myös tieto huonevarauksesta, vaikka huoneen hinta maksetaankin vasta paikan päällä kokouksessa suoraan hotellille. Sukuseura ilmoittaa osallistuvien ja majoittuvien lukumäärät hotellille.

Mikäli maksatte verkkopankissa, tilisiirtoa vastaavat osallistumis- ja majoitustiedot tulee kirjoittaa maksun viestikenttään.

2. Maksut

 • Kokouspaketti (maksetaan sukuseuralle ilmoittauduttaessa)

  • aikuiset 62€/henkilö

  • lapset 5-12 vuotta, 31€/henkilö

  • lapset 0-4 vuotta, ilmainen

 • Majoitus (maksetaan hotellille kokoukseen saavuttaessa)

  • 2-hengen huone 95€/vrk

  • 1-hengen huone 65€/vrk

  • lisävuode huoneeseen 30€

  • lisävuode/matkasänky 0-4 -vuotiaalle lapselle veloituksetta

    

3. Ohjelma  (lue ohjelma "Uutiset ja tiedotteet"-osiosta klikkaamalla ao linkkiä)

Sukukokouksen teemana on ”O.J.Saarisen syntymästä 150 vuotta”.  Otto syntyi vuonna 1866, jolloin maamme oli nykytilanteeseen verrattuna kovin erilainen. Suvunpää Eero Sauri tulee esityksessään kertaamaan Oton ja Aleksandran elämänvaiheet, muuton Hämeenlinnasta Keuruulle, perheen kasvun ja sukumme sukuhaarojen synnyn.

Maija-Riitta Laaksonen esittää sisarussarjan vanhimman, Lempin, elämänvaiheet keskusteltaviksi. Oton ja Aleksandran lasten elämänvaiheista aiemmin kootut esitykset täydennetään heidän elämänsä päättymiseen asti ja esitellään lyhyesti täydennysten osalta kokouksessa. Täydennetyt esitykset pyydetään toimittamaan sähköpostilla toukokuun loppuun mennessä Markulle.

Suvun päivitettyjen sukutaulujen ja sukupuupiirroksen kautta perehdymme sukuhaaroihin ja puun kasvaneeseen latvustoon Olli Saurin esityksen pohjalta.

Sukumme nuoren polven ajatuksia ja toivomuksia sukuseuran tulevaisuuden suhteen käsittelemme Hanna Linna-Variksen johtaman projektin työn tulosten ja yhteisen keskustelun kautta.

Tässä sukukokouksessa olemme halunneet varata riittävästi aikaa toisiimme tutustumiseen, kuulumisten vaihtoon ja suvun tarinoiden kuunteluun. Hallitus toivoo, että yhdessäolo ja seurustelu vahvistavat suvun yhteenkuuluvuutta ja lisäävät sukutietoisuutta myös nuorempien polvien keskuudessa. Kerätään siis vanhat valokuvamme ja sukuhistoriikkimme mukaan kokoukseen ja vaihdetaan kuulumiset. Ensimmäisen kokouspäivän ilta on varattu yhdessäoloon tässä tarkoituksessa.

Toisena kokouspäivänä aloitamme virallisella sukukokouksella. Pyydämme sukuhaaroja varautumaan esityksiin uudelle kaudelle valittavista hallituksen jäsenistä ja toimihenkilöistä. Mikäli sääntömääräisen kokouksen esityslistalle halutaan muita kuin sääntömääräisiä asioita käsiteltäväksi, tulee niistä ilmoittaa hallitukselle 12.5.2016 mennessä.

 Kokouksen päätteeksi viestintäkouluttaja Marketta Rentola opastaa meitä sukutarinoiden ja –historiikkien kokoamisessa ja antaa vihjeitä, miten kirjoittamisen alkuun pääsee ja innostuu elämän muokkaamisesta tarinoiksi.

4. Ohjelmaa lapsille ja nuorille

Teemme voitavamme suvun nuoren polven kokouksessa viihtymisen eteen. Kokouspaikasta tämä ei ainakaan jää kiinni! Petäys Resort on luonnonkaunis ”hyvän olon niemi” Vanajaveden rannalla Hattulassa. Siellä on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, liikuntaan, kuntoiluun ja moninaisiin peleihin. Myös hotellin liikuntasali on lasten käytettävissä. Toivomme lasten ja nuorten runsasta osallistumista viikonlopun ohjelmaan!

 

5. Virallinen kutsu sääntömääräiseen kokoukseen

Hallitus lähettää vielä keväällä sukuseuran jäsenille sääntöjen tarkoittaman virallisen kutsun esityslistoineen sääntömääräiseen kokoukseen. Tietoa tulevasta kokouksesta kootaan myös sukuseuran kotisivuille www.sukusaarinensauri.net.

 

Hallitus toivoo runsaslukuista ilmoittautumista sukukokoukseen. Tehdään suvun tapaamisesta yhdessä muistorikas tilaisuus! Tavataan Petäyksessä!

Talvisin terveisin 

Hallitus

LIITE: pankkisiirtolomake ilmoittautumista varten

 

Saajan
tilinumero
Mottagarens
kontonummer

FI18 4762 1020 0399 94 Keuruun OP

 

IBAN


 

BIC


Saaja
Mottagare

Sukuseura Saarinen-Sauri

Ilmoittautuminen sukukokoukseen 11.-12.6.2016

Osallistujien nimet:

 

Kokouspaketti/osallistumismaksut:

-          aikuisia____ kpl a`  62€, yhteensä         _____€

-          lapsia 5-12v._____kpl a` 31€, yhteensä_____€

-          lapsia 0-4v._____kpl a` 0€

Osallistumismaksut yhteensä  ____________€

Huonevaraus:

-          ____kpl 2-hh, ____kpl 1-hh

-          ____kpl lisävuoteita (max 1/huone)

-          ____kpl matkasänkyjä (max 1/huone)

 

 

Maksajan               nimi ja osoite Betalarens nam och adress

 

 

 

Allekirjoitus
Underskrift

 

Viitenumero
Ref. nr

 

Tililtä nro
Från konto nr

 

Eräpäivä
Förfallodag

6.4.2016

Euro

 

 

 

Kun maksat verkkopankissa, kirjoita viestikenttään tiedot osallistujien nimistä ja osallistumismaksuista maksuryhmittäin sekä hotellihuonetta koskeva varaustieto!