Jäsenkirje, toukokuu 2023 
Sukuseura Saarinen-Sauri Keväinen tervehdys Keuruulta ja Äänekoskelta, vaikka juuri nyt pyryttääkin lunta melko sakeasti. Kesä on silti väistämättä ovella, ja nyt on tullut aika maksaa alkaneen kolmivuotiskauden jäsenmaksut. 

Jäsenmaksuilla mahdollistetaan muun muassa sukuseuran kotisivujen ylläpito, sukupuun päivitys ja sukukokousten järjestäminen sekä erilliset kehittämishankkeet, kuten parhaillaan käynnissä oleva kirjaprojekti. 

Näin maksat jäsenmaksun 
Kauden 2023-2025 jäsenmaksu maksetaan sukuseuran tilille FI18 4762 1020 0399 94. 

Sukukokouksen päättämä jäsenmaksu on 30 € / jäsen koko kolmivuotiskaudelta. Maksu koskee 20 vuotta täyttäneitä jäseniä. Maksaessasi merkitse viestikenttään kaikkien niiden henkilöiden nimet, joita maksu koskee. 

Maksun voi hoitaa heti pois päiväjärjestyksestä, jolloin se ei pääse unohtumaan. Juhannukseen (24.6.2023) mennessä maksaneiden kesken suoritetaan arvonta, jossa palkintona on voittajan valinnan mukaan joko Interfloran kukkalahjakortti tai leffalippuja, molempien arvo 25 €. 

Kirjaprojekti on käynnissä - kerro omat muistosi 
Pienimuotoiseen kirjaan tallennetaan Oton ja Alexandran ja heidän lastensa eli kaikkien sisarusten tarinat. Jos sinulla on muistoja tai tarinoita sisaruksiin liittyen tai tiedät, kenellä voisi olla, niin ole yhteydessä oman sukuhaarasi hallituksen jäseneen tai puheenjohtaja Heli Hyttiseen. Kaivattaisiin nimenomaan tavalliseen arkielämään liittyviä tarinoita ja muistoja. Halutessasi voit kirjoittaa muistosi paperille tai voit kertoa ne vaikka puhelimessa Helille tai sukuhaarasi hallituksen jäsenelle. Aikaa on tämän vuoden loppuun saakka. 

Uudet kotisivut 
Auri Näres on yhdessä kotisivutyöryhmän kanssa työstänyt uusia kotisivuja jo pitkälle. Auri esitteli uusia entistä selkeämpiä kotisivuja hallituksen Teams-kokouksessa pari viikkoa sitten. Kotisivujen odotetaan valmistuvan loppukesällä. Niiden käyttöönotosta tiedotetaan erikseen. 

Hyvää kevättä ja lämmintä kesää! 

Terveisin sukuseuran hallitus 

pj. Heli Hyttinen 
050 3494097